8 tys za dużo jak na tak ubogie wyposażenie ja bym oscylował 7-7,5 tys
Części do Skody której jeszcze nie ma ?
Zwiń
X
-
Części do Skody której jeszcze nie ma ?
Ciekawa historia z pojawieniem się części do superb II po FL
Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
-
-
Mihau, rozumiem samochody testowe. Ale model który jest dopiero przygotowywany i ma być pokazany najwczęsniej za ok. 9-10 miesiecy ?? Toż przeciez producent nie po to obkleja go maskowaniem, wozi w zamkniętych kontenerach i testuje na odludziu, żeby potem każdy kto ma taką ochotę mógł kupć go w całości bądz w częściach. Tak mi sie przynajmniej wydaje.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauKtoś już pisał, że samochody testowe są oddawana na złom czy coś i jak ktoś ma układ to kupuje takie częsci. W temacie o O3 i S2FL to było.
W tej chwili samochody testowe w koncernie VAG są niszczone pod okiem kontrolerów i nie ma możliwości zakupu czegokolwiek.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauChris11, to jak wyjaśnisz części od S2FL i RS4 B8 na allegro? Ktoś pod koniec zmiany w pracy wziął sobie zderzaki pod pache i wyszedł z fabryki od tak do domu?Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
cytat z artykułu:
Jeśli ktoś jest zainteresowany przemianą swojej Skody Superb w niepowtarzalne i jedyne takie auto na świecie, musiałby jeszcze znaleźć odpowiednie reflektory, bo tych w ofercie brak. Choć jak się okazuje, również te części znaleźć można w serwisie aukcyjnym...
a więc reflektory też można znaleźć ,tak to zrozumiałemSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebastian7905cytat z artykułu:
Jeśli ktoś jest zainteresowany przemianą swojej Skody Superb w niepowtarzalne i jedyne takie auto na świecie, musiałby jeszcze znaleźć odpowiednie reflektory, bo tych w ofercie brak. Choć jak się okazuje, również te części znaleźć można w serwisie aukcyjnym...
a więc reflektory też można znaleźć ,tak to zrozumiałemPozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
To ja wklejałem zdjęcia reflektorów w temacie OIII/SII fl :wink:
Zamieszczone przez rowerekOstatnio był 'przeciek' zderzaka do SII po fl, teraz pora na reflektory:
Jak widać bez wkładów ledowych wzdłuż dolnej krawędzi. Ogólnie to trochę się wyostrzyła linia sprysków ale ogólny kształt światła wg mnie się nie zmienił.
Komentarz
-
Komentarz